Uitgelezen selectie appartementen en B&B met XL service
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Over Rome

Wanneer je aan Rome denkt komen onmiddelijk het Colosseum, de Sint Pieter , het Vaticaans Museum , de Catacombe, het Forum Romanum, het monument van Victor Emanuel , Piazza Navona en Piazza di Spagna in gedachten maar Rome betekent ook moderne achitectuut zoals het Muziekpark Auditorium ontworpen door de wereldberoemde Italiaanse architect Renzo Piano, het Maxxi van de architect Zama Hadid of de kerk van de zeilen en het museum “Ara Pacis” van Richard Meir.

Rome is de wieg van de Romeinse beschaving en tegelijkertijd zowel onveranderlijk als in continue evolutie . Een verblijf in Rome is als een reis in een reis, je verbaast je iedere dag en iedere dag heeft een nieuwe verrassing.

De stad biedt evenementen van iedere soort en aard : musicaal, theatraal, sportief, culinair en religieus. Bovendien bezit de stad honderden musea, monumenten en kerken die je kunt bezoeken. Waar wacht je nog op ? Onze appartementen zijn geselecteerd om als ideaaluitgangspunt te dienen voor dit avontuur.

Raadpleeg onze aparte afdeling voor aanvullende service of contacteer ons rechtstreeks voor advies zodat je verblijf in de eeuwige stad nog aangenamer en confortabeler zal zijn.

Het verkennen van Rome

 

Bekijk
ons volledig aanbod?

Weinig tijd ?
We zoeken voor u !

Bekijk
ons aanbod op kaart !

Home
page

MEER INFO

 

Richiedi informazioni per questo appartamento

 

 

×