Uitgelezen selectie appartementen en B&B met XL service
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Over ons

Rome XL is een Italiaans-Belgische onderneming gespecialiseerd in de verhuring van kwaliteitsvolle appartementen en B&B’s in Rome. Wij hebben zowel een kantoor in Rome als in België en Nederland. Wij bieden een mooi aanbod van accomodaties aan die wij persoonlijk geselecteerd hebben. Maar waarin wij écht denken het verschil te maken is in onze service. Wij willen op een erg persoonlijke manier van uw verblijf in de Eeuwige Stad een groot succes maken. Afhankelijk van uw wensen bieden wij de gepaste diensten aan, dat kan gaan van het regelen van het transport van/naar de luchthaven, het op voorhand boeken van museumtickets, een maaltijd in een typisch Romeins restaurant enz. Wij kennen de stad op ons duimpje en proberen zo goed mogelijk in te spelen op wat u wenst.

Wie zijn de personen achter Rome XL ?

Cosimo

Cosimo is Italiaan, geboren in Rome en hij woont momenteel met zijn gezin in de groene rand van Rome. Hij is gehuwd met een Nederlandse, heeft een tijd in Nederland gewoond en spreekt daardoor vloeiend Nederlands. Cosimo is economist van opleiding, runt ons kantoor in Rome en zorgt in eerste instantie voor de verwerving van de accomodaties en de contacten met de eigenaars. Daarnaast organiseert hij ook uw onthaal bij aankomst in Rome. Hij is ook de persoon die u kan contacteren tijdens uw verblijf indien er een probleem mocht opduiken.

Lieve

Lieve is Belgische en woont met haar gezin in de Antwerpse Kempen. Zij is een echte Italofiel en heeft al heel wat Italiaanse streken bezocht. Uiteraard kan zij zich behoorlijk uit de slag trekken in het Italiaans.
Lieve heeft een achtergrond in de Humane Wetenschappen en runt de kantoren in de Lage Landen.
Haar eerste bekommernis is het contact met de Belgische en Nederlandse klanten.
Zij zal uw wensen helpen vertalen in het gepaste aanbod.

 

Bekijk
ons volledig aanbod?

Weinig tijd ?
We zoeken voor u !

Bekijk
ons aanbod op kaart !

Home
page

 

 

MEER INFO

 

Richiedi informazioni per questo appartamento

 

 

×