Wanneer je aan Rome denkt komen onmiddelijk het Colosseum, de Sint Pieter , het Vaticaans Museum , de Catacombe, het Forum Romanum, het monument van Victor Emanuel , Piazza Navona en Piazza di Spagna in gedachten maar Rome betekent ook moderne achitectuut zoals het Muziekpark Auditorium ontworpen door de wereldberoemde Italiaanse architect Renzo Piano, het Maxxi van de architect Zama Hadid of de kerk van de zeilen en het museum “Ara Pacis” van Richard Meir.

Chiesa-delle-Vele[1] DSCN0160[1]roma-maxxi-macro_01[1]

 

Rome is de wieg van de Romeinse beschaving en tegelijkertijd zowel onveranderlijk als in continue evolutie . Een verblijf in Rome is als een reis in een reis, je verbaast je iedere dag en iedere dag heeft een nieuwe verrassing.

 

 

piazza navona

De stad biedt evenementen van iedere soort en aard : musicaal, theatraal, sportief, culinair en religieus. Bovendien bezit de stad honderden musea, monumenten en kerken die je kunt bezoeken. Waar wacht je nog op ? Onze appartementen zijn geselecteerd om als ideaaluitgangspunt te dienen voor dit avontuur.

fontana_trevi_danneggiata[1]

the-walls-look-the-same[1]

 s_pietro_01[1][1]

cappella sistina

 

 

Raadpleeg onze aparte afdeling voor aanvullende service of contacteer ons rechtstreeks voor advies zodat je verblijf in de eeuwige stad nog aangenamer en confortabeler zal zijn.