logo

OVER ONS

Rome XL is een Italiaans-Belgische onderneming gespecialiseerd in de verhuring van kwaliteitsvolle appartementen en B&B’s in Rome. Wij hebben zowel een kantoor in Rome als in België  en Nederland. Wij bieden een mooi aanbod van accomodaties aan die wij persoonlijk geselecteerd hebben. Maar waarin wij écht denken het verschil te maken is in onze service. Wij willen op een erg persoonlijke manier van uw verblijf in de Eeuwige Stad een groot succes maken. Afhankelijk van uw wensen bieden wij de gepaste diensten aan, dat kan gaan van het regelen van het transport van/naar de luchthaven, het op voorhand boeken van museumtickets, een maaltijd in een typisch Romeins restaurant enz. Wij kennen de stad op ons duimpje en proberen zo goed mogelijk in te spelen op wat u wenst.

Wie zijn de personen achter Rome XL ?

Cosimo

DSC_0092Cosimo is Italiaan, geboren in Rome en hij woont momenteel met zijn gezin in de groene rand van Rome. Hij is gehuwd met een Nederlandse, heeft een tijd in Nederland gewoond en spreekt daardoor vloeiend Nederlands. Cosimo is economist van opleiding, runt ons kantoor in Rome en zorgt in eerste instantie voor de verwerving van de accomodaties en de contacten met de eigenaars. Daarnaast organiseert hij ook uw onthaal bij aankomst in Rome. Hij is ook de persoon die u kan contacteren tijdens uw verblijf indien er een probleem mocht opduiken.

 

 


Lieve

DSC_0167Lieve is Belgische en woont met haar gezin in de Antwerpse Kempen. Zij is een echte Italofiel en heeft al heel wat Italiaanse streken bezocht. Uiteraard kan zij zich behoorlijk uit de slag trekken in het Italiaans. Lieve heeft een achtergrond in de Humane Wetenschappen en runt de kantoren in de Lage Landen. Haar eerste bekommernis is het contact met de Belgische en Nederlandse klanten. Zij zal uw wensen helpen vertalen in het gepaste aanbod.

Beiden zijn wij begeesterd door de schoonheid en veelzijdigheid van Rome en zullen wij er alles aan doen om van uw verblijf in la Città Eterna een onvergetelijke ervaring te maken.
Ci vediamo a Roma ?

Kantoor Rome – Via Carlo Fea, 9 – 00161 Rome Tel . +39 335 78 71 183
Kantoor België – Malosewaver 105 – 2440 Geel Tel + 32 473 25 55 00
Kantoor Nederland – Belgiëstraat 14a – 5171 PN Kaatsheuvel ( Tilburg) .Tel. +32473255500

Skype : pandsnl (Cosimo)
Skype : lieve.moors ( Lieve)

Email : romeisxl@gmail.com